På Svenska In English Auf Deutsch På Dansk In Polísh

 

 

Förbered gärna barnen innan ni kommer till oss.

 
Att Barnens Gård ska vara lekfullt, busigt och kul är en självklarhet men det är lika viktigt för oss att det ska vara tryggt, säkert och avkopplande. Vi vill att ni håller uppsikt över era underbara ungar. Läser man EU-direktiven som handlar om nöjesfält talas det om att ni som vuxna har ett tillsynsansvar.
 

 

Använd badkläder eller badblöja.

Använd gärna underkläder men inte när du badar.

Använd flythjälp om barnet behöver det.
Duscha ALLTID  innan bad.

Håll dina underbara ungar  under uppsikt.

Låt gärna telefonen vila. 

Inga hundar.

Inget cyklop.

 
 
Hos oss får man ha med hundar i leklandet men inte i vattenlandet och den får inte gå genom restaurangen. Då kommer Miljö och hälsa och tar oss i örat... Säg till om du har en hund så öppnar vi en annan väg för den. Självklart måste hunden vara kopplad och vi förutsätter att ni som har en hund tar hänsyn till att vissa människor är rädda för hundar. Vi vill inte heller att man ska använda snorkel hos oss eftersom det försvårar badvakternas arbete. Av säkerhetsskäl är det därför förbjudet.
 
 
När du åker i våra vattenrutchbanor som kräver att man åker i badring är det viktigt att du följer våra regler.Åk alltid med badring . Sitt i ringen och håll i handtagen. Om du ramlar ur ringen: Åk ner. Stanna inte. Ställ dig ALDRIG upp. Åk inte flera än två i en dubbelring.  Stora barn: Åk en i enkelring och två i dubbelring.
 
 
 
Små barn: Är du för liten för att sitta i ringen måste du åka med någon stor. 
 

Alla medarbetare på Barnens Gård är utbildade i HLR.

 

 

 
Biljetter och Priser
Mat och fika
Kundservice